Clerk Magistrate 1.09,0
Andover Hall 1.09,4 – Weather Bird 1.12,8 – Lindy Lane 1.10,2
Najhitrejši uvoženi konj na Švedsko vseh časov.
www.clerkmagistrate.com
Clerk Magistrate je brez dvoma najbolj zanimiv nov plemenjak na Švedskem. Je Andover Hall-ov tretji najbolj uspešen potomec na dirkališčih Severne Amerike. Samo Donato Hanover ima boljši rekord.
Clerk Magistrate: Višina: 163 cm. Dolžina: 170 cm.
Potrjeno je, da je seme Clerk Magistrate zelo dobre kvalitete.
Njegov zunanji izgled, čudovit temperament, skupaj s čudovitim pedigrejem, ga naredi za prvo izbiro, če želite dobiti kri modernega in zelo uspešnega križanja Valley Victory-ja in Garland Lobell-a. To je nekaj kar se sedaj smatra za moderno “Zlato križanje”, kjer so bili potomci Amour Angus in njene sestre Canne Angus superiorni. Da je dedek Lindy Lane najuspešnejši potomec Valley Victory-ja ve vsak, ki je vpleten v rejo in dirkanje z kasači.
Clerk Magistrate v svoji karieri ni nikoli zagalopiral.
Per Henriksen: - Najboljši konj kar sem jih kdaj koli treniral
Per Henriksen je zelo uspešen kot trener in je treniral najboljše konje kot so Adrian Chip, Deliberate Speed, Kosar, Nuclear Kosmos, itd.
- Clerk Magistrate je daleč najboljši konj kar sem jih kdaj koli treniral. Bil je zelo močan in je lahko prenesel trening brez vseh problemov in ni bil nikoli poškodovan . Pred Kentucky Futurity je treniral tako dobro da sem bil prepričan da bo zmagal. Dva ali trije teki na dan so mu odlično odgovarjali. Na žalost je dobil močno vnetje grla in je bil zelo dalex od svojega maximuma tega dne. Kljub temu so zmagovalca prvega hita določili šele po fotofinišu. Za zmagovalca Deweycheatumnhowe velja, da je bil praktično nepremagljiv.
Trevor Ritchie: - Eden od najboljših
Trevor Ritchie je eden najboljših voznikov v Severni Ameriki in je zmagal praktično vse največje dirke – med drugim tudi Hambletonian.
– Imel sem priložnost voziti veliko fantastičnih kasačev in Clerk Magistrate je eden najboljših kar sem jih kdaj koli vozil. Je zelo močan kasač, ki naredi delo kar sam. Ni imel lahkih dirk ampak se je vedno hvalevredno boril.
Glede na ostalo ponudbo vrhunskih plemenjakov je cena odlična. Informacije 041 902 733 - Davorin
CLERK MAGISTRATE-GOLDEN CROSS (trenutno najbolj moderna kri)
Moderator: Admin KCS