Spoštovani!
Vsem dajem na znanje naslednje:
- problem z bratoma Mars smo skupaj danes rešili, kar me izjemno veseli.
Narobe sem razumel, da nagrada iz dirke v Lenartu ni priznana, kar sem napačno ocenil, ampak sem si napačno razlagal višino rezervacije (bookinga) in prenos bookinga na druge kobile. Plačan booking sem namreč ob ugotovitvi, da problematična kobila ni breja hotel izkoristiti v istem letu (predvsem ker sem vedel, da kobile ki ni breja zaradi visoke starosti več ne bom pripuščal prav tako nisem bil informiran kako je z prenosom bookinga.)
Ob koriščenju nagrade je prišlo do zamenjave žrebca iz strani družine Mars, katera je poklonila nagrado, za kar se posebej zahvaljujem. Ob tem sem si razlagal enake pogoje nagrade, kar je bilo napačno.
Kot sem pred dnevi že pojasnil po sporočilu ga. Ajdi Gorenc, me je zmotila predvsem komunikacija med mano in lastnikom žrebca kot tudi reakcija tistega, ki je nagrado podeljeval.
Nikoli nisem dal izjave, da sem plačal 5000 eur nekomu na roke in da ne morem registrirati žrebeta (pripustni list je že kar nekaj časa na fakulteti). Vzpostavil sem nerazumljivo razlago in čudno komunikacijo, kljub temu, da sem si prizadeval to rešiti takoj, kar nam je na sedaj uspelo.
Po moji oceni je žrebec visoke kvalitete in v izogib situacijam, ki razdirajo kasaški šport si želim, da so zadeve transparentne v naprej in skladne z vsemi pravili.
Lep pozdrav
Janko Sagaj
Pripust Moonstone
Moderator: Admin KCS