IZIGRANA KAZEN

Napovedi in komentarji posameznih tekmovalnih dni

Moderator: Admin KCS

Post Reply
HANKO
golaž dirkač

IZIGRANA KAZEN

Post by HANKO »

Ljutomer, 27.8.2017
Sklep sodnikov:
Sagaj Janko - oviranje št. 4 - diskvalifikacija + 40€ + 1TD

Za nekatere velja, za nekatere pa ne.
Janko kot član SO izsiljuje neupoštevanje prepovedi vožnje, tudi z dopisi in posredovanjem ????advokata.
Dirkal je v Ljubljani, zopet je prijavljen za Ljutomer. Res škoda imena.
Bog mu je za Ljubljano povedal, da to ni prav.
Last edited by HANKO on 05 Sep Tue, 2017 16:55, edited 1 time in total.
Tina
nedokazani talent

Re: JANKO SAGAJ - SRAMOTA!!!

Post by Tina »

Janko Sagaj
Ključarovci pri Ljutomeru 21
9242 Križevci pri Ljutomeru

Zveza društev kasaške centrale Slovenije
Celovška 25
1000 Ljubljana

g. Marko GORENC (predsednik Strokovnega odbora) Datum: 4.9.2017

ZADEVA: ODSTOPNA IZJAVA

Spoštovani!

Zaradi dogodkov iz preteklega tedna nepreklicno odstopam iz strokovnega odbora (v nadaljevanju SO). Članstvo v strokovnem odboru sem sprejel izključno na prošnjo predsednika SO g. Gorenca in odgovornosti, da nekdo pač mora opravljati funkcije, ki so zelo pomembne za delovanje Kasaške zveze – ne pa zato, ker bi imel preveč časa in bi karkoli pričakoval.

Spoznanje, da je g. Janez Košak sodeloval na dirkah na Krimu letos z enako kaznijo kot je moja, je pripeljalo do tega, da sem uporabil odvetniško mnenje v primeru pritožbe na mojo kazen. Vedno sem zagovarjal, da pravila igre morajo biti enake za vse.

V zvezi s tem je bilo težko razumeti dejanja tistih, ki so vedeli za pritožbo g. Košaka, pa po preteku dveh mesecev niso storili nič (izrečena kazen prepovedi tekmovanja še vedno ni nastopila).

Več kot razumljivo je, da primer g. Košaka čaka na Komisijo za pritožbe, ne glede na tolmačenje Pravilnika o kasaških dirkah (v nadaljevanju PKD).
Moj primer pa bi moral biti drugačen po mnenju nekaterih članov SO-a in predvsem po mnenju predsednika SO-a, kljub dejstvu, da je skladen z PKD (odvetniško mnenje). Iger in prepričevanj o tem, kaj je prav in kaj ni med sodniškim zborom, g. Markom Gorencem in ga. Mašo Habjan, jaz ne potrebujem, zato NEPREKLICNO ODSTOPAM iz strokovnega odbora Kasaške zveze.

Ko bo o moji kazni odločila Komisija za pritožbe in bo kazen pravnomočna (veljavna pravila PKD), jo bom seveda takoj odslužil. Takoj pa v strokovni odbor povabim g. »Hanka« (če se seveda zna podpisati), da bo imel priložnost narediti kasaški šport bolj pravičen.

Janko Sagaj
HANKO
golaž dirkač

Re: IZIGRANA KAZEN

Post by HANKO »

Od vsakega predstavnika ali funkcionarja organizacije se pričakuje, da bo vsem za vzgled in ponos. Do sedaj je bil tvoj položaj ravno takšen. In od tebe se pričakuje kaj več, kot od tistega, ki komaj čaka, da bo izigraval sistem. Zato je ta primer problematičen. Izbira pa lahko vsak zase.
Zato tudi sprememba naslova, zaradi odstopa.
trans
nedokazani talent

Re: IZIGRANA KAZEN

Post by trans »

gospod "HANKO"

koliko dirk si odpeljal v življenju?
koliko krat si bil na kakršni koli funkciji v Kasaški zvezi?
koliko EUR si primaknil oz našel za kasaško zvezo?

Najlažje pa je pisat po skritim imenom in se delat pametnega, tu se seveda takoj pokaže tvoj obraz in koliko te je v hlačah. Bodi JACK in se podpiši z imenom in priimkom pa potem razpravljaj teme.

lp Milan
Post Reply