Krškooo
Moderator: Admin KCS
Krškooo
Doseženi so bili res izjemni časi to nedeljo... Vsaka čast konjem in njihovim trenerjem. Kaj bi še bilo če bi prišli v Krško še tisti najboljši ljutomerski kasači. Bi padel slovenski rekord, ali pa je morda potrebno izmeriti progo v Krškem..?

Re: Krškooo
Dirkač wrote:Doseženi so bili res izjemni časi to nedeljo... Vsaka čast konjem in njihovim trenerjem. Kaj bi še bilo če bi prišli v Krško še tisti najboljši ljutomerski kasači. Bi padel slovenski rekord, ali pa je morda potrebno izmeriti progo v Krškem..?
![]()
![]()
ku da imajo tam pa najboljše kasače
Re: Krškooo
INTER in JASON GL sta ta trenutek razred PRED VSEMI!janez wrote:Dirkač wrote:Doseženi so bili res izjemni časi to nedeljo... Vsaka čast konjem in njihovim trenerjem. Kaj bi še bilo če bi prišli v Krško še tisti najboljši ljutomerski kasači. Bi padel slovenski rekord, ali pa je morda potrebno izmeriti progo v Krškem..?
![]()
![]()
ku da imajo tam pa najboljše kasače
Vsak konec, pomeni nov začetek...
Ni sramota izgubiti, sramota se je ne boriti!
Ni sramota izgubiti, sramota se je ne boriti!
Opravičilo KK Šentjernej!
Pozdravljeni!
Dovolite mi da se v imenu KK Posavje Krško opravičim KK Šentjernej za napačno objavo v našem biltenu, glede odgovorne osebe za avtoštart. KK Šentjernej je kot vsa leta do sedaj korektno in z veliko dobre volje pamagal pri izpeljavi avtoštartov. Za to se našim sosedom še enkrat zahvaljujemo in opravičujemo.
Ker sem se prijavila na forum zaradi opravičila, potem bom izkoristila priložnost in opozorila na napako ali spodrsljaj sodnikov. Organizator o.z.
KK Posavje Krško je bil na dan dirk postavljen v malo neroden položaj. Nismo vedeli, da se bodo na prireditvi odvijale kvalifikacije. Glede tega, nismo bili v možnosti pripraviti vse potrebno za kvalifikante( številke, vlečenje steze). Mislimo, da si vsi kvalifikanti zaslužijo pozornost kot je objava v biltenu in primerni pogoji za izvedbo kvalifikacij. Verjamem, da ni spodrsljaj nameren, ampak mislim, da je prav da se na njega opozori.
V prebiranju foruma sem tudi prebrala, da je morda potrebno našo stezo premeriti. Naša steza je uradno premerjena in dokument o tem smo posredovali Centrali.
Hvala vsem za obisk.
Lepo pozdravljeni Šepetavc Djurdja.
Dovolite mi da se v imenu KK Posavje Krško opravičim KK Šentjernej za napačno objavo v našem biltenu, glede odgovorne osebe za avtoštart. KK Šentjernej je kot vsa leta do sedaj korektno in z veliko dobre volje pamagal pri izpeljavi avtoštartov. Za to se našim sosedom še enkrat zahvaljujemo in opravičujemo.
Ker sem se prijavila na forum zaradi opravičila, potem bom izkoristila priložnost in opozorila na napako ali spodrsljaj sodnikov. Organizator o.z.
KK Posavje Krško je bil na dan dirk postavljen v malo neroden položaj. Nismo vedeli, da se bodo na prireditvi odvijale kvalifikacije. Glede tega, nismo bili v možnosti pripraviti vse potrebno za kvalifikante( številke, vlečenje steze). Mislimo, da si vsi kvalifikanti zaslužijo pozornost kot je objava v biltenu in primerni pogoji za izvedbo kvalifikacij. Verjamem, da ni spodrsljaj nameren, ampak mislim, da je prav da se na njega opozori.
V prebiranju foruma sem tudi prebrala, da je morda potrebno našo stezo premeriti. Naša steza je uradno premerjena in dokument o tem smo posredovali Centrali.
Hvala vsem za obisk.
Lepo pozdravljeni Šepetavc Djurdja.
-
naki albuc
- šampion odprte dirke
Zanimiv video izsek in nekaj umetniških fotk.
http://www.eposavje.com/content/view/192/42/
http://www.eposavje.com/content/view/192/42/