Ker smo preveč računali, smo jih hitro dobili po p...
in ker sem začel kuriti, moram kuriti dalje
Diskvalifikacija Dinice v trenutku povzročitve "hude nepravilnosti"
Kot izgleda, so se zaradi nekega opozorila zgodili dogodki v afektu, katerega sem sam sproduciral in sem si sam kriv. Zato sem si v afektu privoščil, da sem sodnikoma iz sodniškega zbora v Ljutomeru poslal sporočilo po e-mailu, z namenom, da jim vzbudim občutek krivde in slabe vesti.
Dinica sicer nezgode?? ne bi mogla preprečiti, prav gotovo pa se ne bi zgodila, če se ta dan ne bi prijavila v dirko.
To je bilo eno izmed treh najbolj surovih oviranj za diskvalifikacijo v sezoni.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Sporočilo:
Pošiljam vam predogled Ljutomera, zaradi diskvalifikacije Dinice.
Sam sem pogledal posnetek, pa imam malo drugačno mnenje od vaše »suverene« odločitve.
Trenutek za »diskvalifikacijo« je ne posnetku – čas 58:16.
Dinica je prehitevala Fiorelo, na zunanji strani je za kolo pred Dinico Rambo, ki stiska Dinico, po »drugi« progi vozi Fiorela, ki hoče priti na tretjo progo in prehiteti Ano Scott in v tem trenutku je prišlo do dotika Dinice in Fiorele.
In kdo je bil tukaj za kaznovat? Ali je to nepošteno ukradena zmaga? Ali pa bi si najprej pogledali posnetek pred diskvalifikacijo.
Sicer ste pa posnetek že videli.
http://vixxxxxxxxxxxxxxx
MATEMATIKA ZA SODNIKE
Moderator: Admin KCS
Re: MATEMATIKA ZA SODNIKE
Se strinjam z g. Viktorjem.Zadnje čase je zelo veliko stiskanja ob prehitevnju pa naj bo v ovinku ali v ravnini. Po nepotrebnem imamo uničena oz. poškodovana kolesa, sulky-e... Več pozornosti bi morali dati sodniki na zunaj vozeče.
Potem... PREPOVED VOŽNJE. Na vsak tekmovalni dan je vedno več kazni. Voznik dobi denarno kazen + prepoved vožnje. Pustite jim vsaj voziti tako boste vsaj dobili evre. Zadnje čase eni in isti. Od tistih, ki ne dobivajo denarnih kazni ne boste nič zaslužili
Potem... PREPOVED VOŽNJE. Na vsak tekmovalni dan je vedno več kazni. Voznik dobi denarno kazen + prepoved vožnje. Pustite jim vsaj voziti tako boste vsaj dobili evre. Zadnje čase eni in isti. Od tistih, ki ne dobivajo denarnih kazni ne boste nič zaslužili
-
billy the kid
- golaž dirkač
A bejž no!
Če bi bil žleht pa škodoželen bi ti napisu, da je kar prav da še kšnmu vzamejo zmago,ki si jo je žaslužu, ampak ni tko, ker tega ne želim nikomur,niti največjemu sovražniku ne.
Zdaj pa sledi nekaj dejstev:
-če bi kot klub in organizator v Ljubljani kdo zastavil kakšno besedo zame,mogoče do tega ne bi prišlo
-če bi se društvo kasaških voznikov postavilo na mojo stran, mogoče do tega ne bi prišlo
-če bi ljudje,ki so dajali izjave takoj po dirki v Ljubljani stali za svojimi besedami kasneje, do tega mogoče ne bi prišlo.
ampak to je če,če če.
Pa poglejmo kako naprej,nekaj predlogov:
-Takoj po končani sezoni,sestanek društva kasaških voznikov na katerem sprejeti veliko spememb PKD-ja,kot so naprimer;da sodniška odločitev na dan dirke pod nobenim pogojem ne more biti DOKONČNA,pa kaj so sodniki bogovi ali kaj
-TAKOJ IN TO TAKOJ NA DIRKE PREDSTAVNIKA KASAŠKIH VOZNIKOV SLOVENIJE, pa naj sedi zraven sodnikov,pa naj še on dobi dnevico in povrnjene potne stroške.
- uvesti KAZNI ZA SODNIKE,saj bi tudi oni morali biti kaznovani za svoje napake in arogantno in neprofesionalno obnašanje, nekateri ne poznajo niti osnovnega bontona
-ustanoviti organ ali odbor za nadzor sodnikov, sremljanje njihovih odločitev itn.
-PREDVSEM PA SPREMEMBA PRAVILNIKA O KASAŠKIH DIRKAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nikakor ne smemo nastpoati kot posamezniki, saj tako ne bomo dosegli prav ničesar, ampak moramo stopiti skupaj kot celota, saj se bo le tako slišala in upoštevala naša beseda pa naj bo še tako preprosta. Dokler bo med vozniki veljalo prepričanje, raje bom tiho, da se ne bom komu zameril in me bodo potem vedno gledali in kaznovali,FANTJE IN DEKLETA vozniki,je brez vsakega pomena da se pritožujemo in delamo scene na in po dirkah ker se ne bo zgodilo NIČ.
Mislim da je SKRAJNI čas da se zadeve začnejo obračati na bolje in da bo sojenje v bodoče ZA VSE ENAKO,ker sedaj to ni pa naj rečejo kar hočejo.NI ZA VSE ENAKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tako napisal sem svoje, na vrsti pa so nekateri drugi da prevzamejo vajeti v svoje roke.
lep dirkaški pozdrav
Tomaž Prebil

Če bi bil žleht pa škodoželen bi ti napisu, da je kar prav da še kšnmu vzamejo zmago,ki si jo je žaslužu, ampak ni tko, ker tega ne želim nikomur,niti največjemu sovražniku ne.
Zdaj pa sledi nekaj dejstev:
-če bi kot klub in organizator v Ljubljani kdo zastavil kakšno besedo zame,mogoče do tega ne bi prišlo
-če bi se društvo kasaških voznikov postavilo na mojo stran, mogoče do tega ne bi prišlo
-če bi ljudje,ki so dajali izjave takoj po dirki v Ljubljani stali za svojimi besedami kasneje, do tega mogoče ne bi prišlo.
ampak to je če,če če.
Pa poglejmo kako naprej,nekaj predlogov:
-Takoj po končani sezoni,sestanek društva kasaških voznikov na katerem sprejeti veliko spememb PKD-ja,kot so naprimer;da sodniška odločitev na dan dirke pod nobenim pogojem ne more biti DOKONČNA,pa kaj so sodniki bogovi ali kaj
-TAKOJ IN TO TAKOJ NA DIRKE PREDSTAVNIKA KASAŠKIH VOZNIKOV SLOVENIJE, pa naj sedi zraven sodnikov,pa naj še on dobi dnevico in povrnjene potne stroške.
- uvesti KAZNI ZA SODNIKE,saj bi tudi oni morali biti kaznovani za svoje napake in arogantno in neprofesionalno obnašanje, nekateri ne poznajo niti osnovnega bontona
-ustanoviti organ ali odbor za nadzor sodnikov, sremljanje njihovih odločitev itn.
-PREDVSEM PA SPREMEMBA PRAVILNIKA O KASAŠKIH DIRKAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nikakor ne smemo nastpoati kot posamezniki, saj tako ne bomo dosegli prav ničesar, ampak moramo stopiti skupaj kot celota, saj se bo le tako slišala in upoštevala naša beseda pa naj bo še tako preprosta. Dokler bo med vozniki veljalo prepričanje, raje bom tiho, da se ne bom komu zameril in me bodo potem vedno gledali in kaznovali,FANTJE IN DEKLETA vozniki,je brez vsakega pomena da se pritožujemo in delamo scene na in po dirkah ker se ne bo zgodilo NIČ.
Mislim da je SKRAJNI čas da se zadeve začnejo obračati na bolje in da bo sojenje v bodoče ZA VSE ENAKO,ker sedaj to ni pa naj rečejo kar hočejo.NI ZA VSE ENAKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tako napisal sem svoje, na vrsti pa so nekateri drugi da prevzamejo vajeti v svoje roke.
lep dirkaški pozdrav
Tomaž Prebil
billy the kid
pa kaj se sploh razburjate, sej je vse v najlepšem redu...
super nam gre
samo poglejmo Lenart -polovica kaznovanih zaradi biča-zakaj sodniki ne pogledajo ali se v stvari udarja po konju ali kje drugje-katerega mislijo kaznovati naj se prepričajo na mestu samem al ima konj klobase od udarca al ne-če pa ne boš spodbujal konja pa bo da je tekma domenjena in si spet lahko kaznovan.Včasih so kaznovali tudi za vpitje v dirki-vendar včeraj niste nobenga kaznovali pa so nekateri tako tulili v finiš pa se je sodniški avto vozil ob njih