Ljutomer 11.10.2009

Napovedi in komentarji posameznih tekmovalnih dni

Moderator: Admin KCS

Post Reply
ZSKS
zaslužni dirkač v pokoju

Ljutomer 11.10.2009

Post by ZSKS »

Ljutomer 11.10.2009
devil
zaslužni dirkač v pokoju

Post by devil »

Žalostno-toda resnično
Državno prvenstvo dvoletnikov pod pokroviteljstvom predsednika države pa niti himne nismo imeli :oops: nekdo je naredil kiks :roll:
Monny Maker
nedokazani talent

Post by Monny Maker »

Ja res je... Žal slabo organizirano prvenstvo...
skandi
nedokazani talent

Post by skandi »

Sodniški zbor je odredil doping kontrolo za konja št 1 DEFENDER MS, vendar je sodniški zbor zaradi neprimernih razmer v boksih, ki jih je organizator namenil za odvzem, postopek odvzema prekinil.

zakaj so pa prej in kasneje lahko opravili dop. kontrolo.
Sodniki so bili letos izpod kritike.Napake so delali na vsaki dirki in tudi vedno imajo ene in iste voznike na piku..
Z eno besedo ŽALOSTNO :( :( :( :( :(
Traber
golaž dirkač

Post by Traber »

se čist strinjam s tem kaj se tiče sodnikov. Pa kriteriji so od enega tekmovalnega dne do drugega preveč različni. Kaj se pa tiče taga "poizkusa odvzema doping kontrole" pa je že vse skup smešno. To so spet neke mučke. Brez veze sploh kaj komentirat.
key largo
nedokazani talent

Post by key largo »

Kako pa je ta cirkus izgledal? :shock:
naki albuc
šampion odprte dirke

Post by naki albuc »

Tako naj bi bilo:
Organizator je pripravil samo en boks za odvzem vzorcev(moral bi dva).
Aga Vita se ni hotela hitro polulat, za Defenderja pa ni bilo prostora.
Pa se je rešil kontrole.
key largo
nedokazani talent

Post by key largo »

Kje pa so doping rezultati od derbija.....???? :idea:
key largo
nedokazani talent

Post by key largo »

Pa še eno sporočilo vrlim sodnikom in gospodom na zdkcs: kot polnorravni člani UET-a bi morali biti pozorni da gospod
Gerhard Maier, ki vas je vse nahrulil da ste navadni Balkanci, ne bi smel štartati v Lotmerku, ker je imel prepoved vožnje
od 5.10. do 11.10.2009. Ampak saj je imel prav...........tukaj je res Balkan........
skandi
nedokazani talent

Post by skandi »

bi še dodal glede starejšega redarja ki je bil na dirkališču pred vhodom...in tudi ostalega upravnega odbora SRAM VAS JE LAHKO DA SE NE SPOŠTUJE INVALIDSKI ZNAK.parkirat nas je nagnal v blato in še nadiral nas je pred otroki.KDO SO TILE NOVINARJI PA HOSSMANI PA OSTALI KI TAM PARKIRAJO,PA ŠE PROSTOR JE BIL ZRAVEN LEONE. S E SPLOH ZAVEDATE DA JE PREPOVEDANO TOČENJE ALKOHOLNIH PIJAČ NA ŠPORTNI PRIREDITVI PREPOVEDAN0....
Toliko za poduk za naslednje leto ko bo zopet en redar metal invalidski znak in se prostaško obnašal.
Andreja
golaž dirkač

Post by Andreja »

skandi wrote:bi še dodal glede starejšega redarja ki je bil na dirkališču pred vhodom...in tudi ostalega upravnega odbora SRAM VAS JE LAHKO DA SE NE SPOŠTUJE INVALIDSKI ZNAK.parkirat nas je nagnal v blato in še nadiral nas je pred otroki.KDO SO TILE NOVINARJI PA HOSSMANI PA OSTALI KI TAM PARKIRAJO,PA ŠE PROSTOR JE BIL ZRAVEN LEONE. S E SPLOH ZAVEDATE DA JE PREPOVEDANO TOČENJE ALKOHOLNIH PIJAČ NA ŠPORTNI PRIREDITVI PREPOVEDAN0....
Toliko za poduk za naslednje leto ko bo zopet en redar metal invalidski znak in se prostaško obnašal.
No, z redarji organizator prireditve nima praktično nič veze, zato se je treba s pritožbo obrniti na redarsko službo, ki je bila pristojna na prireditvi. Tudi mene je pred dvema letoma redar v Šentjerneju nahrulil, da nimam prostega vstopa, čeprav sem sodelovala v prireditvi (sicer samo kas pod sedlom, ampak to ne igra vloge). In ne samo, da nas je nahrulil, ko je želela mama odpeljati dalje, se je postavil pred avto in se drl: "No, povozi me, če si upaš!" Mentaliteta varnostnikov je pač poglavje zase. Zagotovo njegovo ravnanje ni pravilno oz. je obsojanja vredno, ampak to bi lahko povedal tudi direktno organizatorju. Po toči zvoniti je namreč prepozno. ;)

To z alkoholom pa prvič slišim, če sem iskrena. Sicer pa se alkohol toči tudi na drugih hipodromih, kadar so dirke. Se pravi, da ni v prekršku noben ali pa vsi. Zakaj bi se v tem primeru torej izpostavljal Ljutomer?

V prihodnje priporočam slezov čaj, pomirja žolč in blaži želodčno kislino. ;)
Aleš
nedokazani talent

Post by Aleš »

Gerhard se piše Mayr in ne Maier.
Tako kot za vse ostale kadarkoli gostujoče voznike smo tudi zanj zaprosili za potrdilo o licenci i nekaznovanosti na matično zvezo (v njegovem primeru avstrijsko), od koder so nam potrdili, da nimajo zadržkov pri njegovem štartu. Avstrijske kazni, v kolikor ni izrecno drugače navedeno, veljajo samo v Avstriji. Imajo pač tak pravilnik. Isti voznik je tako 06.10.09 nemoteno štartal v Milanu.

Če bi te o njegovem statusu resno skrbelo, bi me (nas) o tem povprašal pred dirko. Ne bi bil edini. Če pa je tvoj namen žaljenje in omalovaževanje, potem je pa forum precej prikladnejše mesto. Ljudje radi berejo take zadeve. Z gospodi pa nikar, mislim da si večji od nas...

Izvidi doping kontrole bodo objavljeni takoj, ko jih prejmemo. Tako kot vsi do sedaj. Le brez skrbi.

lp
Aleš

ps: kaj je z računom?
skandi
nedokazani talent

Post by skandi »

Jaz sem napisal redar ne pa varnostnika ki sta bila pred vhodom.Bil je starejši gospod cca 65-75 let.

Glede alkohola pa že dolgo obstaja zakon o točenju alkoholnih pijač.Prepovedano točenje topčenje v dvoranah in stadionih ki so ograjeni in kjer poteka športna prireditev.
Jaz nimam nič proti točenju,ampak sem to dejal v besu katerega je povzročil redar in kot sem napisal samo v VEDNOST.
devil
zaslužni dirkač v pokoju

Post by devil »

Mogoče pa bo ta forum malo bolj zaživel z takimi razpravami :twisted: in bo služil svojemu namenu :D
Andreja
golaž dirkač

Post by Andreja »

skandi wrote:Jaz sem napisal redar ne pa varnostnika ki sta bila pred vhodom.Bil je starejši gospod cca 65-75 let.
Torej bi se obrnil direktno na vodstvo prireditve. Forum res ni mesto za take stvari.
skandi wrote:Glede alkohola pa že dolgo obstaja zakon o točenju alkoholnih pijač.Prepovedano točenje topčenje v dvoranah in stadionih ki so ograjeni in kjer poteka športna prireditev. Jaz nimam nič proti točenju,ampak sem to dejal v besu katerega je povzročil redar in kot sem napisal samo v VEDNOST.
Takšna pisanja v besu te lahko pripeljejo na spolzka tla, zato le previdno.
devil wrote:Mogoče pa bo ta forum malo bolj zaživel z takimi razpravami in bo služil svojemu namenu.

Namen foruma nikoli ni bil, ni in nikoli ne bo pranje umazanega perila, izlivanje besa, zbadanje/žaljenje drugih itd. Namen foruma so argumentirane debate. Roko na srce, doslej tukaj še nobena debata ni ravno ustrezala temu kriteriju. Stvari, ki se znajdejo tukaj, naj se raje odvijajo v gostilnah za šankom.
devil
zaslužni dirkač v pokoju

Post by devil »

nikjer nisem omenil žaljenja ali podobnih stvari-samo sem napisal da bo mogoče forum zaživel z razpravami,kar je tudi njegov namen.
skandi
nedokazani talent

Post by skandi »

Andreja če bi ti imela invalidno osebo bi drugače mislila.Se pravi da si nestrpna do invalidov ker imaš bedne komentarje in kažeš sliko večine ljudi v Sloveniji ki gledajo samo na svojo rit.Ker je bil g. Turček na obisku nisi mogel priti k nikomer. Vsak ima svoje mnenje in ga lahko napiše na forumu ker za to obstajajo.Če plačuješ vstopnino mora biti za to poskrbljeno zato poglej druge prireditve kam sodijo invalidne osebe in kdo ima prednost.Očitno ti tega še ne zastopiš.
Andreja
golaž dirkač

Post by Andreja »

skandi wrote:Andreja če bi ti imela invalidno osebo bi drugače mislila.Se pravi da si nestrpna do invalidov ker imaš bedne komentarje in kažeš sliko večine ljudi v Sloveniji ki gledajo samo na svojo rit.Ker je bil g. Turček na obisku nisi mogel priti k nikomer. Vsak ima svoje mnenje in ga lahko napiše na forumu ker za to obstajajo.Če plačuješ vstopnino mora biti za to poskrbljeno zato poglej druge prireditve kam sodijo invalidne osebe in kdo ima prednost.Očitno ti tega še ne zastopiš.
Nikoli ne parkiram na mesto za invalide, če to kaj pomaga. :D

Sicer pa, če si z izlivom žolča na forum olajšaš dušo, potem pa le. Včasih so rekli, da papir prenese vse, danes lahko to rečemo za forum. :)
skandi
nedokazani talent

Post by skandi »

Oprosti vzamem besedo nazaj.Vendar se mi odnos ni dopadel in sem napisal mišljenje.Glede točenja pa sem samo opozoril da bi lahko v bodoče kakšno inšpekcijo imeli.Pa ne da bi jaz prijavil jih.
Danes ti je vsak gost pomemben ker ni denarja za sponzorstva in se ne da preživeti če ne kršiš zakona.
devil
zaslužni dirkač v pokoju

Post by devil »

Zakon predvideva športne objekte ki so ograjeni.Vsi hipodromi pa niso v celoti ograjeni :lol: in tu je luknja v zakonu :twisted:
Post Reply