Ljutomer 24.08.2008
Moderator: Admin KCS
Ljutomer 24.08.2008
Ponovno opozarjamo vse lastnike in trenerje, da rok za prijav za tekmovalni dan 24.08.2008 v Ljutomeru zaradi praznika poteče v SREDO, 13.08.2008 in ne v četrtek, kot je to običajno
Admin KZS
Skladno s čl. 59 PKD se na prošnjo organizatorja zaradi majhnega števila prijav ponovno odpre rok za prijavo v 1. točko (Avtoštart za 2 letne slovenske kasače)-5 prijav, 2. točko (Avtoštart za 3-5 letne kasače z zaslužkom do 1.000 EUR)-7 prijav in 3. točko (Avtoštart za 3-7 letne kasače z zaslužkom do 2.000 EUR)-6 prijav tekmovalnega dne 24.08.2008 v Ljutomeru.
Ponovni rok za prijave poteče v torek, 19.08.2008 ob 09.00 uri.
Ponovni rok za prijave poteče v torek, 19.08.2008 ob 09.00 uri.
Admin KZS
Jože Judež: "Kljub temu, da izkušeni voznik Franc Lovrenčič ognjevito vzpodbuja svojo varovanko Coffee Gill k prvi zmagi..." pa ni dobil nobene kazni za uporabo biča, ker je pač Fran Lovrenčič. Žal se tudi to dogaja. Pa še več je takih primerov ampak sodniki žal vidijo samo imena kot so MŽ, MS itd...

-
naki albuc
- šampion odprte dirke
Pa Jože ni nič kriv, če Franc ni dobil kazni.Dirkač wrote:Jože Judež: "Kljub temu, da izkušeni voznik Franc Lovrenčič ognjevito vzpodbuja svojo varovanko Coffee Gill k prvi zmagi..." pa ni dobil nobene kazni za uporabo biča, ker je pač Fran Lovrenčič. Žal se tudi to dogaja. Pa še več je takih primerov ampak sodniki žal vidijo samo imena kot so MŽ, MS itd...![]()
Heh, to je samo zato ker se dobro sliši kako jože komentira.naki albuc wrote:Pa Jože ni nič kriv, če Franc ni dobil kazni.Dirkač wrote:Jože Judež: "Kljub temu, da izkušeni voznik Franc Lovrenčič ognjevito vzpodbuja svojo varovanko Coffee Gill k prvi zmagi..." pa ni dobil nobene kazni za uporabo biča, ker je pač Fran Lovrenčič. Žal se tudi to dogaja. Pa še več je takih primerov ampak sodniki žal vidijo samo imena kot so MŽ, MS itd...![]()
Lp
No, pa se bom še jaz, kot prvič vključil v pogovor na forumu.
Glede komentiranja dirk je takole, prosili so me naj na hitro "uskočim" in sem privolil. Nikakor pa se ne upam primerjati glede komentatorske rutine in znanja z pravimi mojstri mikrofona, ki so v preteklosti in sedanjosti vodili kasaške prireditve. G Branko Hrga je ravno tako kot g. Stane Vrbole mojster izrazoslovja in povezovanja prireditev in njegovo delo prav gotovo ni lahko. Verjemite mi, sem poizkusil
Strokovnega znanja jaz ne morem komentirati, ker tudi jaz nisem noben strokovnjak, pač prihajam iz drugih krogov...
Vsekakor vesta o kasaštvu mnogo več kot jaz!
Je pa za vsak šport lahko zelo dobro da ima povezovalca, ki zna "dvigniti " publiko, objektivno oceniti dosežek in pozitivno prikazuje trud vsakega tekmovalca!
Je pa nekdo omenil Stareta...
Rovanu stisnem roko takoj ko ga vidim in ga okregam ali ni imel večjega kozarca
Glede komentiranja dirk je takole, prosili so me naj na hitro "uskočim" in sem privolil. Nikakor pa se ne upam primerjati glede komentatorske rutine in znanja z pravimi mojstri mikrofona, ki so v preteklosti in sedanjosti vodili kasaške prireditve. G Branko Hrga je ravno tako kot g. Stane Vrbole mojster izrazoslovja in povezovanja prireditev in njegovo delo prav gotovo ni lahko. Verjemite mi, sem poizkusil
Strokovnega znanja jaz ne morem komentirati, ker tudi jaz nisem noben strokovnjak, pač prihajam iz drugih krogov...
Vsekakor vesta o kasaštvu mnogo več kot jaz!
Je pa za vsak šport lahko zelo dobro da ima povezovalca, ki zna "dvigniti " publiko, objektivno oceniti dosežek in pozitivno prikazuje trud vsakega tekmovalca!
Je pa nekdo omenil Stareta...
Rovanu stisnem roko takoj ko ga vidim in ga okregam ali ni imel večjega kozarca
-
BUHTL_____
- golaž dirkač
jst dajam vse pohvale tako jožetu kot marku, kapo dol, da sta se preiskusla tudi v tem poslu...
mislim da ni ravno enostavvno neprestano govorit o dirki ki je pravzaprav sploh dobro ne vidiš, pa čeprav traja le dobri 2 minuti ...
sicer mi je še vedno nekako najljubši prav branko, pa tudi njiju bi se kmalu navadil

mislim da ni ravno enostavvno neprestano govorit o dirki ki je pravzaprav sploh dobro ne vidiš, pa čeprav traja le dobri 2 minuti ...
sicer mi je še vedno nekako najljubši prav branko, pa tudi njiju bi se kmalu navadil