NEVERJETEN SVETOVNI REKORD!!!
Moderator: Admin KCS
Re: NEVERJETEN SVETOVNI REKORD!!!
Res, res, Samo ne v KASU!
Ker vrjetno nisi opazil, se mi zdis ti neverjeten!
Vsak konec, pomeni nov začetek...
Ni sramota izgubiti, sramota se je ne boriti!
-
Art attack
- nedokazani talent
Ja dobro ugibaš, ni petelinjada, so res konjske dirke ja - AMPAK KASAŠKE!!!NOKIA wrote:kaj bi pa naj bilo??? Preskakovanje ovir???
In kdo se norčuje? Me veseli da pišeš na razne forume, ampak vsaj malo pa se moraš spoznat na to kaj pišeš.
Ampak, še enkrat, res so KONJI!
Vsak konec, pomeni nov začetek...
Saj jaz nisem nikoli napisal, da je v kasu...samo, da je neverjeten svetovni rekord.
Boljše preberite kaj pišem...saj ni prepovedano razne stvari dajat gor...če bi bilo, bi administrator prekinil.
...mene zanima mnogo zadev...to je vsekakor neverjetno in zanimivo za videt ali?????
Ironični stavki se smatrajo kot norčevanje...
Boljše preberite kaj pišem...saj ni prepovedano razne stvari dajat gor...če bi bilo, bi administrator prekinil.
...mene zanima mnogo zadev...to je vsekakor neverjetno in zanimivo za videt ali?????
Ironični stavki se smatrajo kot norčevanje...
Res pa je, da sem komaj zdaj opazil ko sem ustavljal posnetek...
kulturnost na tem forumu je kljub temu zelo na nivoju...sem pa 100% prepričan,
da kot začetniki vi tudi vsega takoj niste opazili oz ste rabili malo dalj časa...
se pa hitro učim...
s vašim obnašanjem jemljete novincem
voljo do tega krasnega športa...
kulturnost na tem forumu je kljub temu zelo na nivoju...sem pa 100% prepričan,
da kot začetniki vi tudi vsega takoj niste opazili oz ste rabili malo dalj časa...
se pa hitro učim...
voljo do tega krasnega športa...
ja in?? če napišem vse o kasačih sem omejen in lahko dajam samo to gor??? ha???
torej moram cel življenjepis in vse interese podat v profilu?? Kot, da bi se mi dalo že pri vpisu toliko pisat...
kot pri FBI-ju ali KGB-ju??
razen tega me zanimajo škoti...ah, moram se popravit kratkodlaki in dolgodlaki škotski ovčarji...
da bom bolj natančen...FBI

torej moram cel življenjepis in vse interese podat v profilu?? Kot, da bi se mi dalo že pri vpisu toliko pisat...
kot pri FBI-ju ali KGB-ju??
razen tega me zanimajo škoti...ah, moram se popravit kratkodlaki in dolgodlaki škotski ovčarji...
da bom bolj natančen...FBI
Razen tega pod tem profilom pišeta dva...jaz, ki sem večino napisala (pička!!!
) in moj ded, ki se je prijavil...
pa sem raje pisala v moškem spolu, saj se je on prijavil...
me pa je minilo, kaki dedi so na svetu...
jaz več ne bom pisala, mogoče pa bo on...jebi ga pičke pač ne kapiramo vse takoj, nasploh če smo bile tri leta blond.
hidrogen je že razjedel možgane...pol pa te kdo takoj napizduje!!!
pa sem raje pisala v moškem spolu, saj se je on prijavil...
me pa je minilo, kaki dedi so na svetu...
jaz več ne bom pisala, mogoče pa bo on...jebi ga pičke pač ne kapiramo vse takoj, nasploh če smo bile tri leta blond.
hidrogen je že razjedel možgane...pol pa te kdo takoj napizduje!!!
Ženske imamo zadnjo besedo...seveda DEVIL...res smo ženske od vraga boljše polovice...
Prilagam še eno lepo slikco o vragovi pomagačici, moji malenkosti, tista temnolasa sem...
http://www.moj-album.com/slike/6297705/ ... my1Hdo.jpg

Prilagam še eno lepo slikco o vragovi pomagačici, moji malenkosti, tista temnolasa sem...
Kdo spet mene omenjaNOKIA wrote:Ženske imamo zadnjo besedo...seveda DEVIL...res smo ženske od vraga boljše polovice...
![]()
![]()
Baumi ti pa jutri prinesi kaj v Milano-ne samo lape