...stari ljudje pravijo "vsaka rit pride na svoj sekret"
Slovenski kasaški DERBY 2007!!!
Moderator: Admin KCS
...kar se tiče obnašanja g.Marka Slaviča na tako pomembni dirki; g.Romana v Komendi (komentar);...in drugih, ki imajo podobne izpade je pod vsakim nivojem, brez vsake športne kulture,...kakšna škoda je to za prireditelja - raje ne bi omenjal, kajti vsak, če je le enkrat pomagal v organizaciji ve kaj to pomeni...

…kar se tiče govoric proti sodnikom bi vse tekmovalce povabil oz. jim dajem predlog, da poprosijo oz. dajo predlog odgovornim, da si želijo in sponzorirajo vsaj eno dirko če ne cel tekmovalni dan brez sodnikov, pa da vidimo kak bo to izgledalo…mislim, da na katerem hipodromu se bo to dogajalo bo ljudi veliko več kot v nedeljo, ki jih je bilo cca 3.000…me zanima kak bi to med seboj poračunali s kaznimi,…no, za prireditelje pa samo to – na hipodrom postavite kr vojaško bolnico, ker rešilci ne bodo folgal odvažat…to bi bil spektakel…

Slavič in njegova vožnja
Vsem, ki tako vneto branite Marka Slaviča in kritizirate Marka Jureš, ki je res povozil Slaviča, bi samo rad povedal da je Slavič imel dogovor z Marinškom in sta namerno ovirala mene in Rokija v dirki. Marinšek mi je celo dirko peljal pod noge in ko sem ga opozoril naj lepše vozi se mije zadrl nazaj ne bom te spustil ven in me kar dalje oviral. Tako vozi Marko Slavič dirke in tako jih zmaguje. Sedaj pa si sami naredite sliko o njem.
Pa lep pozdrav vsem
Davorin
Pa lep pozdrav vsem
Davorin
-
paparazzy d.o.o.
- golaž dirkač
Re: Slavič in njegova vožnja
...v galeriji vas čaka nekaj posnetkov z Derbija... 
Re: Slavič in njegova vožnja
Davorin,raje išči krivdo nekje drugje za tako slab rezultat in si ne izmisljuj stvari, ki ves da niso resnicne...Roki wrote:Vsem, ki tako vneto branite Marka Slaviča in kritizirate Marka Jureš, ki je res povozil Slaviča, bi samo rad povedal da je Slavič imel dogovor z Marinškom in sta namerno ovirala mene in Rokija v dirki. Marinšek mi je celo dirko peljal pod noge in ko sem ga opozoril naj lepše vozi se mije zadrl nazaj ne bom te spustil ven in me kar dalje oviral. Tako vozi Marko Slavič dirke in tako jih zmaguje. Sedaj pa si sami naredite sliko o njem.
Pa lep pozdrav vsem
Davorin
Hvala
Sam sem prepričan, da razprava ne pelje nikamor. Sodniki so na dirkah zato da sodijo! Vozniki pa morajo nastopati v skladu s Pravilnikom oziroma upoštevati prej določeni protokol. Dogajanje v dirki ne more in ne sme vplivati na podelitev oziroma razglasitev najboljših! Morda se boste nekateri spomnili ponovnega štarta v Ljutomeru na DP 3. letnih kasačev (DEN MS, Jasin GL, ...). Ali so se takrat opeharjeni tekmovalci po dirki tudi tako nešportno obnašali? Ne! Pa bi se glede na dogotke lahko!
Pristojna organizacija bo za podobne primere morala poiskati primerno sankcioniranje za takšne in drugačne izjave saj le-te močno škodujejo kasaškemu športu.
Na koncu vse čestitke Pitonu I in njegovemu vozniku. Pa še to, koliko obiskovalcev bi bilo na tribunah v Ljubljani, če tam ne bi bilo prlekov?
Pristojna organizacija bo za podobne primere morala poiskati primerno sankcioniranje za takšne in drugačne izjave saj le-te močno škodujejo kasaškemu športu.
Na koncu vse čestitke Pitonu I in njegovemu vozniku. Pa še to, koliko obiskovalcev bi bilo na tribunah v Ljubljani, če tam ne bi bilo prlekov?
Potem pa naj se lepo prosim najde še kakšna sankcija za našega ljubega Smrkolja, ki je prišel na tako slovesno dirko oblečen kar v ribiški brezrokavnik. Če je na sporedu derby, ena najprestižnejših dirk v Sloveniji, zraven njega pa še finale Agrokombinat, potem bi se lahko naš "godfather" oblekel tudi temu primerno. Meni osebno se je zdelo skrajno bedasto, da je skakal tam okoli kot en berajter, ne pa predsednik ZDKCS. Če smo že ravno pri nekem protokolu. Tako kot nikjer ne piše, da je treba biti na tak dan lepo oblečen, tako tudi nikjer ne piše, da je treba stati na stopničkah in se smejčkati v foto-objektiv. Da pa ni čestital drugo- in prvouvrščenemu, se pa verjetno noben izmed njiju posebej ne sekira, zato ne razumem, zakaj to toliko bolj peče vas tukaj. Očitno vas Marko obremenjuje bolj kot govorite.
-
naki albuc
- šampion odprte dirke
Ne se sedaj zgovarjat eden na drugega-naredili bi taktiko skupaj- pa bi odločal samo finiš.Ker pa se niste dogovorili vam je mero vzel PITON.V takih dirkah stalno obstajajo dogovori o taktiki-čeprav uradno ne smejo obstajati
drugače pa po navadi stalno zmago odnese tisti ki je v bistvu autsajder.
lp
lp